top of page
Keresés

#wearsecondhand kampány hónap Szegeden



Biztosan hallottatok már a #használtruhaszeptember kihívásról. Arra biztat, hogy vásároljunk másodkézből 30 napig, és ezen is túl. Menjünk hát túl ezen! Jön a nyár és ismét döntés előtt állunk, honnan szerezzük be a megfelelő darabokat


Ebben szeretnék nektek egy kis segítséget nyújtani. A justincase.hu #wearsecondhand kampányaként januárban elindítottam a semmi_fancy instagram oldalt - https://www.instagram.com/semmi_fancy/ ahol válogatott turis kincseket találtok. Én ezzel próbálok segíteni azoknak, akiknek épp nincs idejük turkálóba menni. Eszter, a Szegedi "Recycool " ötletgazdája is ezen dolgozik. Térjetek be hozzá Szegeden!


Fontos, hogy többet tegyünk, ezért nem állunk meg: eseményeket szervezünk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a megfelelő üzeneteket! Összegyűjtöttem nektek pár olyan eseményt amelyeken résztveszünk/szervezzük & pár szegedi lelőhelyet, amik elősegíthetik a döntésed és közben még jól is érezheted magad!


Ha csatlakozni szeretnél a kampányhoz, nem kell új ruhát venned, egyszerűen csak viseld turis kincseid a hónap minden napján és ha valaki megkérdezi, honnan van, meséld el, hogy másodkézből. Ezzel máris rengeteget tettél. Vagy gyere el és hozd magaddal barátaid ezen események valamelyikére, beszélgessünk, menjetek el turkálózni együtt a hónap bármelyik napján. Ebben is próbálok egy kicsit segíteni!

Események:

Április 26. - Használtruha Cserebere - Nyugi Kert // 2022.04.26. - https://fb.me/e/4gyDWIv0k

Április 30. - Hímezd újra! - upcycling kortárs hímzés workshop - https://fb.me/e/1KbzE6IzD

Május 7. - Hímezd újra! - upcycling kortárs hímzés workshop II. - https://fb.me/e/1KbzE6IzD

Május 25. - #wearsecondhand kampányzáró - Nyugi kert - // esemény hamarosan!

Lelőhelyek (Szeged):

Recycool webshop: https://recycool.hu/


Recycool bolt: Eszperantó u. 5. Háda használtruha Szegeden: Római krt. 21. Szeged Nagyáruház Szeged Pláza Szabadkai út 7

Egyéb turik Szegeden: Szilléri sgt. 51. Tisza Lajos krt. 36-38. (Rongyász) Retek u. 18. (Rongyász) Szeged, Bartók tér 9. (Bingó)


.... folytatjuk!

4 megtekintés0 hozzászólás
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Pinterest
bottom of page