top of page
Keresés

'Fröccsel festés & társai: az eddigi legnagyobb közösségi programunk (Upcycling abstract vol II.)

A upcycling abstract sikerén felbuzdulva úgy döntöttem, tovább szeretném erősíteni az újrafelhasználáson alapuló kreatív, közösségi workshopjaim vonalát. Brigivel karöltve @engemnemkovetsenki imádjuk ezt a programot, talán inkább szórakozás számunkra is, mintsem munkát jelentene! Minden támogatást megadtok nekünk ehhez - ezúton szeretnék köszönetet mondani az élményért mindenkinek, aki velünk tart az úton! Fogadjátok sok szeretettel ezt a kis élménybeszámolót és a képeket a júniusi upcycling abstract-ról amit Szegeden a Nyugi Kert-ben rendeztünk meg és a zenei aláfestést @suhov barátunk biztosította - nem is akárhogyan!


Itt az esemény: https://fb.me/e/1GzoBJsYp

Itt tudsz közvetlenül is jelentkezni: https://forms.gle/Mno9h41k8Bu8T5KS9


Megérkeztünk 15-én a Nyugi Kertbe és rögtön bele is vágtunk a kipakolásba! A résztvevők közözz voltak, akik ott szembesültek azzal, hogy a programon mit is lehet csinálni és ottmaradtak az asztalnál/csatlakoztak hozzánk, - mások már kész tervekkel érkeztek. A végén már alig fértünk, de ezt is rugalmasan megoldottuk! :) A korosztály nagyjából 3-50 évig mozgott - magyarok & külföldi arcok egyaránt részt vettek, a különféle egyéniségek pedig ugyanilyen színes spektrumon mozogtak.


fotók: dtnoncsi



A legkisebb vendégünk, Anna rögtön a 'vice fröccsömet választotta az alkotáshoz. ... (kb 20 perce kerestem az italom tanácstalanul, amikor gyanús lett az óriási pohár a csepp kislány előtt! ... - Talán ez volt a napom csúcspontja!



Igazi közösségi élményben volt részem - közben egyre többen kerestek meg engem mindenféle ötlettel és együttműködéssel, adtok pozitív visszajelzést arról, hogy érdemes ezt csinálnom. Rengeteget tanulok általatok. Csodálattal nézem, melyik mű mennyire tükröz titeket - és egyre jobb azt is látni, hogy bátran vágtok bele az alkotásba!


Egyre többen értjük egymást - és egyre több az ismerős arc a programokon. Fontosnak tartom, hogy méginkább megismerjük egymást - s önmagunk. Ennek elősegítésére a jövőben minden programba csempészek egy kis önismereti / csapatépítő játékot. A júniusi workshop volt az első alkalom. Ha nektek is van ötletetek, szóljatok és sort kerítünk arra is! :)


Júliusban rendhagyó módon a Tisza-parton egy fizetős (2500 HUF/ fő) esemény kerül meghirdetésre: ezalkalommal azonban 58 X 25 cm-es vásznakra dolgozunk - így egy nagyobb platformon ötvözhetitek az eddig megszerzett tapasztalatokat! - quality soulful music by @peterslounge - alkotás együtt, hajnalig.


Itt az esemény: https://fb.me/e/1GzoBJsYp

Itt tudsz közvetlenül is jelentkezni: https://forms.gle/Mno9h41k8Bu8T5KS9





76 megtekintés0 hozzászólás
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Pinterest
bottom of page